Ilmoittautuminen Pohjanlahden Regattaan 2017 /Anmälning till Bottenhavets Regatta 2017

Pohjanlahden Regatan ilmoittautumismaksu on 40 €/ kilpailupäivä tai 100 € koko Regatta. Jälki- ilmoittautumislisämaksu on 20 €. Ilmoittautumismaksu maksetaan kilpailukeskuksessa, Torandassa, rekisteröitymisen yhteydessä tai tilille FI64 1061 3000 6104 42 Kemin Purjehdusseura. Kuitti on esitettävä rekisteröitymisen yhteydessä. Osallistumismaksu sisältää sisäänpääsyn Torandan lauantai-illan tapahtumaan.

Regattaan liittyvät tiedotteet tulevat nettiin KePS kotisivulle. Kilpailupäivinä tiedotteet tulevat kilpailutoimiston ilmoitustaululle.

Avgifter för BHR är 40 €/tävlingsdag eller 100 € för hela regattan. För efteranmälan tillkommer 20 €. Avgiften kan betalas i samband med registreringen vid tävlingsexpeditionen eller till bankkonto: FI64 1061 3000 6104 42 Kemin Purjehdusseura. Kvitto uppvisas vid registreringen. Avgiften ger även tillträde till lördagkvällens olika sidoarrangemang för deltagande båts besättning.

Information om regattan kommer att finnas på Kemi segelsällskap hemsida. Vid tävlingsdagarna finns information på tävlingsexpeditionens anslagstavla.

Osallistuminen/Deltagande:
Perjantai/Fredag
Lauantai/Lördag
Sunnuntai/Söndag

Kysymys tai lisätietoa /Fråga eller information till arrangör: