Kemin Purjehdusseura ry

subglobal1 link | subglobal1 link | subglobal1 link | subglobal1 link | subglobal1 link | subglobal1 link | subglobal1 link
subglobal2 link | subglobal2 link | subglobal2 link | subglobal2 link | subglobal2 link | subglobal2 link | subglobal2 link
subglobal3 link | subglobal3 link | subglobal3 link | subglobal3 link | subglobal3 link | subglobal3 link | subglobal3 link
subglobal4 link | subglobal4 link | subglobal4 link | subglobal4 link | subglobal4 link | subglobal4 link | subglobal4 link
subglobal5 link | subglobal5 link | subglobal5 link | subglobal5 link | subglobal5 link | subglobal5 link | subglobal5 link
subglobal6 link | subglobal6 link | subglobal6 link | subglobal6 link | subglobal6 link | subglobal6 link | subglobal6 link
subglobal7 link | subglobal7 link | subglobal7 link | subglobal7 link | subglobal7 link | subglobal7 link | subglobal7 link
subglobal8 link | subglobal8 link | subglobal8 link | subglobal8 link | subglobal8 link | subglobal8 link | subglobal8 link

Lipunnosto 1.5.2006

Purjehduskausi avattiin ja seuran lippu nostettiin salkoon 1.5.2006 tasan kello 10:00. Lipunnostopuheen piti seuran kommodori Carl Hansen. Lipunnostoa oli tullut seuraamaan kourallinen seuralaisia. Sää suosi lipunnostoa, ilma oli paras viiteen vuoteen. Puheessaan kommodori kiinnitti huomiota purjehdusharrastuksen levittämiseen ja jäsenmäärän kasvattamiseen sekä muistutti seuratoiminnan olevan yhteistyötä: "Haasteina tulevina vuosina voidaan pitää seuran jäsenmäärän kasvattamista, purjehdustoiminnan kehittämistä sekä tutuksi tuomista yleisölle ja nykyisen jäsenistön aktivointia hoitamaan seuran asioita.Seuratoiminta ei ole yhden tai kahden henkilön kokoaikaista työtä vaan koko jäsenistön mielekäs harrastus."

Toimintasuunnitelmaa kommodori kertasi myös:"Tulevan kesän toimintaan kuuluu kilpailuja, matkapurjehdusta sekä remontointia. Kilpailutoiminnan avaa tuttuun tapaan kevätpurjehdus toukokuun 28 päivä jonka jälkeen koko kesän ajan tarjoamme yhdessä Työväen Pursiseuran kanssa kilpailuja. Lisäksi seuraamme edustava ryhmä on lähdössä kokeilemaan mahdollisuuksiaan Gotland Runttiin.Matkapurjehdus toteutetaan II:n Röyttään heinäkuun 31 päivä."

Seuralle suurin ponnistus on kuitenkin majarakennuksen laajetaminen sekä rannan kokonaisvaltainen kehittäminen. Kommodori puheessaan:"Syksylle toivomme saavamme valmiiksi uusien jäsentilojen suunnittelun sekä toteuttamisaikataulun. Jos kaikki menee hyvin rakennustyöt saataneen aloitetuksi jo kuluvana syksynä. Olemme avanneet kaupungin kanssa myös keskustelun tiilirakennuksen mielekkäästä käytöstä veneilyseurojen yhteisenä huolto ja telakkarakennuksena."

Lipun nostivat Seppo Posti sekä Mauri Jestilä. Oikeassa kuvassa Kemin Purjehdusseuralaisia jo kolmessa polvessa, Lars, Carl sekä Camilla Hansen.